Welkom bij SolarTech, de energie-makers

Wij zijn SolarTech International B.V. Wij richten ons op de ontwikkeling van integrale zon-thermische en PVT-oplossingen, inclusief ontwerp en advies, commerciële en on-the-job ondersteuning, productontwikkeling en natuurlijk het leveren van componenten van gewaarborgde hoge kwaliteit.

Onze oplossingen voor het platte dak zijn Energiedak en Energiedak-Plus. Voor schuine daken hebben we het Multi Energy Panel ontwikkeld, een toevoeging op zonnepanelen, waardoor met het paneel niet alleen elektriciteit wordt opgewekt maar ook warmte wordt ingevangen. Onze laatste innovatie is de Energiekap, prefab dakpanelen waarmee schuine of platte daken kunnen worden opgebouwd, voorzien van thermische en elektrische collectoren. Dit heet ook wel BIPVT. Voortdurend werken we aan de verdere verbetering van onze systemen of aan uitbreidingen aan ons assortiment. Met onze kennispartners SEAC en de TU/Eindhoven verrichten we voortdurend onderzoek naar de werking en verbetering van onze systemen.

Samen staan we sterk en daarom werken we in diverse dwarsverbanden met andere ondernemingen, kennisinstellingen en anderen aan de verduurzaming van ons land. Wij zijn voortdurend bezig met de toekomst en hebben nu al oplossingen voor de BENG wetgeving die per 1 juli 2020 van kracht wordt.

SolarTech levert Energiedaken in Nederland onder andere via het dealernetwerk van bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) aangesloten dakbedekkingsbedrijven. In deze samenwerking vormt SolarTech het kenniscentrum voor Energiedak® en Energiedak®-Plus, terwijl de leden van de NDA of andere dakdekkersbedrijven de Energiedaken aanbrengen.

Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist