Bevoegd verwerker voor Energiedak in Nederland

Voor de Nederlandse markt is SolarTech een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). In deze samenwerking vormt SolarTech het kenniscentrum voor Energiedak® en Energiedak®-Plus. De leden van de NDA vormen een landelijk dekkend netwerk van dakbedekkingsbedrijven met de nodige ervaring in het aanbrengen van Energiedaken. Zij passen eersteklas materialen van toonaangevende producenten toe en bieden opdrachtgevers de gegarandeerde zekerheid dat gerealiseerde dakprojecten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.

Toonaangevend sinds 1981
De Nederlandse Dakdekkers Associatie is in 1981 opgericht op initiatief van een aantal dakdekkersbedrijven. Doel is de belangen van de aangesloten leden te behartigen en hun kwaliteit en service te borgen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein.

Streven naar voortdurende verbetering
De Nederlandse Dakdekkers Associatie houdt zich bezig met diverse activiteiten, zoals inkoop, marketing, ontwikkeling en techniek. Centraal staat het streven naar voortdurende verbetering van het vakmanschap, de toegepaste producten en technieken.

Nederlandse Dakdekkers Associatie

Nevelgaarde 40
3436 ZZ   Nieuwegein
T: 036-530 44 90
F: 036-530 45 05
www.nda.nl
info@NDA.nl

 

Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist