Kant & Klaar pakket

Ga zelf aan de slag met het dak van uw schuurtje, garage of carport!

Sinds 2015 leveren wij ook Kant & Klaar pakketten voor de particulier. De pakketten bevatten collectorplaat, bochtstukken, buis, benodigd klein materiaal voor het aanleggen en aansluiten, alsmede een werkomschrijving en enkele ontwerpen die gelegd kunnen worden met dit pakket.

Met het Kant en Klaar pakket kan een Energiedakje van 12 m² worden aangelegd, goed voor een rendement van ongeveer 17,5 GJ ofwel 3.500 kwh (thermisch). Met een investering van nog geen 1.000,- Euro heeft u de besparing via uw verlaagde gasrekening in minder dan drie jaar terugverdiend.

De dakbedekking wordt niet meegeleverd. In een nieuwbouwsituatie adviseren wij de zwarte Polyfin 3016 FPO dakbaan. Ingeval van bestaand dak dient u hetzelfde materiaal te gebruiken als al aanwezig is, om de optimale hechting te garanderen. Gebruik in ieder geval altijd een mechanisch bevestigde dakbedekking, bij voorkeur zwart voor de maximale oogst van warmte.

Met het Kant en Klaar pakket kan elke particulier uit de voeten, wellicht geholpen door zijn eigen installateur of loodgieter voor het dakwerk en aansluiting op de binnen-installatie.

Indien u een Kant en Klaar pakket wenst, stuur dan een bericht naar info@energiedak.nl.

Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist