In de media

U vindt hier een overzicht van enkele recente nieuwsmomenten rondom Energiedak®

 • Krantenartikelen over de Energiekap

  Begin 2018 introduceerden we onze Energiekap. Dit BIPVT-product is opgenomen in twee spraakmakende projecten van de TU/e: Team CASA en Team VIRTUe. Lees meer »
 • Artikel in Duurzaam Gebouwd

  Over het Energiedak op het Amsterdamse Burgerweeshuis raakte men niet uitgeschreven. In zeker vier vakbladen verscheen een artikel. De reden laat zich raden: een monumentaal gebouw van het gas af met een WKO, warmtepomp en natuurlijk een Energiedak. Lees meer »
 • Artikel in Bouw & Uitvoering

  Met een mooi artikel werd de samenwerking tussen Leven op Daken en SolarTech aangekondigd. Lees meer »
 • Artikel in Schoolfacilities

  In het decembernummer 2015 stond een mooi beknopt artikel over ons Energiedak®-Plus in magazine Schoolfacilities. Op een flink aantal schoolgebouwen ligt al een Energiedak. Dat zouden er meer moeten doen! Lees meer »
 • Energiedak® in Enervision van Nathan

  Enervision is het huisblad van Uponor importeur Nathan. In het nummer van augustus 2015 publiceerde Enervision een zes-pagina artikel over ons systeem, toegepast op het Laurentius ziekenhuis in Roermond. Plus een mooie coverfoto! Lees meer »
 • Dakenraad september 2015

  In de serie BIPV op hellende daken publiceerde Dakenraad een uitgebreid artikel over SolarTech's Multi Energy Panelen. BIPV maar dan als BIPVT ! Lees meer »
 • Dak van het Jaar 2015

  Vakblad Roofs organiseert een strijd om de titel Dak van het Jaar 2015. In het nummer van juli 2015 werd het Energiedak®-Plus van het ProRail gebouw NVLU in Utrecht genomineerd en met een mooi artikel beschreven. Lees meer »
Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist