Welkom bij SolarTech

SolarTech, het kenniscentrum voor alles dat
met Energiedaken te maken heeft !
Energiedak®
Energiedak®-Plus
Elimineer uw kosten voor warmte en koeling
en sla een gat in uw kosten voor electriciteit !
Uw probleem ?
Onze oplossing !
Ongelimiteerde oplossingen voor elk type gebouw
Ook oplossingen voor de particuliere woning

Nieuwe samenwerkingen

SolarTech werkt niet alleen hard maar ook slim. Samen met anderen gaan we veel harder dan op ons zelf. Het afgelopen jaar hebben we samenwerkingen afgesloten met diverse partijen: NRGTEQ, ontwikkelaars van slimme warmtepompen; SEAC, het Solar Energy Application Center; ... Lees meer »

Energiedak werkt samen met Leven Op Daken

Onlangs is de samenwerking gestart tussen SolarTech en kennisplatform Leven Op Daken. Via dit platform worden de vele uiteenlopende mogelijkheden van platte daken onder de aandacht gebracht. Energiedaken passen daar uitstekend bij. Lees meer »

Energiedak® op Building Holland 2016

Van 22 t/m 24 maart toonden we in de RAI op conceptenbeurs Building Holland onze maquette van stedelijk Nederland 2020... Na de beurs is die verhuisd naar de hal van het Evoluon in Eindhoven. Lees meer »

PowerRoof voor schuine daken

Op 19 juni 2015 lanceerden we ons revolutionaire PowerRoof. Een volledig geïntegreerd systeem waarin constructie en isolatie, waterdichtheid, thermische en elektrische energiewinning mooi samenvloeien in een multifunctioneel bouwdeel. Lees meer »

Multi Energy Panel getest op TU/Eindhoven

Eigenlijk een mini Energiedak dat kan worden aangebracht achter elk bestaand of nieuw zonnepaneel. Hiermee ontstaat een PVT-paneel voor elektriciteit, warmte, koeling en warm tapwater: Multi Energy uit één Paneel! De TU/Eindhoven testte alles door... Lees meer »

Energiedak op TV

Zondag 25 mei werd in RTL-7 programma Ondernemend Nederland aandacht besteed aan ons Energiedak. Lees meer »

Klimaatschil gelanceerd

Begin 2014 is de Innovatiekring Klimaatschil definitief gestart: een samenwerkingsverband van producenten / leveranciers in de gebouwschil, incl. de vijfde gevel: het dak. Lees meer »

Energiedak® verkrijgt certificaat voor Duitse markt

Met gepaste trots maken wij wereldkundig dat het Duitse testinstituut MFPA Leipzig een testcertificaat heeft afgegeven voor ons Energiedak®. Lees meer »

Nieuw: de Energiedak® Roofbooster

Onze vorige innovatie: de Energiedak® Roofbooster. Verhoog het rendement van de totale installatie via het Energiedak®, door gericht op de COP van de aangesloten energievragers te sturen! Lees meer »

Brochure AgentschapNL over zon-thermische systemen

Wij namen het initiatief, maar AgentschapNL nam dat van ons over: de grootste aanbieders van Energiedaken staken de koppen bij elkaar met als resultaat een ondubbelzinnige brochure die rendementen hoger dan 1,8 GJ/m2 naar het rijk der fabelen verwijst!! Lees meer »

Adviseurs die Energiedaken hebben voorgeschreven

Hoewel we al jaren aan de weg timmeren, krijgen wij nog steeds de vraag of we al projecten hebben gerealiseerd (zie daarvoor onder Projecten) en wie ons al eens hebben voorgeschreven. Daarvan hebben we er eens een aantal op een rijtje gezet. Overtuigd? Lees meer »

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Energiedak®, meldt u aan voor de email-nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws Lees meer »

Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist