Welkom bij SolarTech

SolarTech, het kenniscentrum voor alles dat
met Energiedaken te maken heeft !
Energiedak®
Energiedak®-Plus
Elimineer uw kosten voor warmte en koeling
en sla een gat in uw kosten voor electriciteit !
Uw probleem ?
Onze oplossing !
Ongelimiteerde oplossingen voor elk type gebouw
Ook oplossingen voor de particuliere woning

NIEUW! Multi Energy Panel

Eigenlijk een mini Energiedak. Gebaseerd op dezelfde principes hebben we een thermische module ontwikkeld die kan worden aangebracht achter elk bestaand PV-paneel. Hiermee ontstaat een PVT-paneel voor elektriciteit, warmte, koeling en warm tapwater: Multi Energy uit één Paneel! Lees meer »

Waarom Energiedak® TPO dakbedekking adviseert...

Energiedak® is een systeem, geen gewoon dak. Bij een systeem voor energiewinning hoort een hoogwaardige dakbedekking. Lees meer »

Klimaatschil gelanceerd

Begin 2014 is de Innovatiekring Klimaatschil definitief gestart: een samenwerkingsverband van producenten / leveranciers in de gebouwschil, incl. de vijfde gevel: het dak. Lees meer »

Samenwerking met Dubotechniek

Tijdens de Energiebeurs 2013 werden door Ad van Rijsewijk en Alexander Schiebroek handtekeningen gezet onder een vergaande samenwerkingsovereenkomst tussen Dubotechniek en SolarTech-Energiedak® Lees meer »

Het zal je maar gebeuren: dak gestolen!

Ons Energiedak® bestaat uit een EPS collectorplaat met gepatenteerde aluminium vinplaatjes. Er zijn ook systemen op de markt die werken met koperleiding. Je zal maar op kantoor komen op maandag en je dak is weg! Lees meer »

Energiedak wint KIC InnoEnergy award

Op 24-25 september werd in Frankfurt een European Matchmaking Event georganiseerd door KIC InnoEnergy. Tientallen pitches en de Eur 2.500,- hoofdprijs ging.... naar Energiedak®. Lees meer »

Energiedak® verkrijgt certificaat voor Duitse markt

Met gepaste trots maken wij wereldkundig dat het Duitse testinstituut MFPA Leipzig een testcertificaat heeft afgegeven voor ons Energiedak®. Lees meer »

Nieuw: de Energiedak® Roofbooster

Onze laatste noviteit: de Energiedak® Roofbooster. Verhoog het rendement van de totale installatie via het Energiedak®, door gericht op de COP van de aangesloten energievragers te sturen! Lees meer »

Brochure AgentschapNL over zon-thermische systemen

Wij namen het initiatief, maar AgentschapNL nam dat van ons over: de grootste aanbieders van Energiedaken staken de koppen bij elkaar met als resultaat een ondubbelzinnige brochure die rendementen hoger dan 1,8 GJ/m2 naar het rijk der fabelen verwijst!! Lees meer »

Adviseurs die Energiedaken hebben voorgeschreven

Hoewel we al jaren aan de weg timmeren, krijgen wij nog steeds de vraag of we al projecten hebben gerealiseerd (zie daarvoor onder Projecten) en wie ons al eens hebben voorgeschreven. Daarvan hebben we er eens een aantal op een rijtje gezet. Overtuigd? Lees meer »

CO2 meetlat registreert effect Energiedaken!

Onze Energiedaken beperken de CO2-uitstoot. Wij weten hoeveel dit is per m2. Wij weten ook hoeveel m2 Energiedak® is aangelegd. En dus ook wat onze bijdrage is aan een verbeterd milieu. Elke dag weer. Zie de CO2-meetlat op pagina "Milieu". Lees meer »

Scoor GPR-punten met Energiedak®

Door een Energiedak® toe te passen in GPR Gebouw scoort u maar liefst 11 punten voor bijvoorbeeld een school of MFC. Voeg Energiedak® toe in paragraaf 1.2.4 en scoor evenveel punten als bij passieve koeling! Lees meer »

Hier Klimaatcampagne

SolarTech is vanzelfsprekend deelnemer van de Hier Klimaatcampagne. U ook? Lees meer »

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Energiedak®, meldt u aan voor de email-nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws Lees meer »

Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist